Serviciile noastre

De ce să alegi TINADO?

Oferim servicii complete de spălătorie, curățătorie și croitorie pentru toate tipurile de haine. De la cămăși de zi cu zi până la piese vestimentare deosebite, avem soluții personalizate de curățare. În plus, pentru retușuri rapide sau modificări minore, poți conta pe experiența noastră în croitorie. Alege TINADO pentru o îngrijire impecabilă a garderobei tale!

Curățare articole de îmbrăcăminte

Oferim curățare și spălare profesională a articolelor de îmbrăcăminte. Cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație și a detergentilor de cea mai înaltă calitate, vă oferim servicii de curățare și spălare pentru toate tipurile de îmbrăcăminte, inclusiv cele purtate în mod obișnuit, dar și pentru articolele mai deosebite, precum rochii de mireasă sau costume formale destinate ocaziilor speciale.

Oferim serviciul de călcare profesională a cămășilor, rochiilor și costumelor, utilizând echipamente cu abur specializate, astfel încât cămășile, rochiile și costumele se vor șifona mai greu, menținându-și forma de la o spălare la alta.

Serviciu călcătorie haine
Serviciu de croitorie și retuș

Deasemenea, TIANDO vă oferă servicii de croitorie, retuș și ajustări de cea mai înaltă calitate, pentru toate tipurile de haine. Indiferent dacă aveți nevoie de strâmtare, scurtare sau modificări ale croielii, suntem aici pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră. De la pantaloni, rochii și sacouri, până la cămăși, blugi, geci și veste, gama noastră diversificată de servicii acoperă o varietate largă de articole vestimentare.

Echipa noastră experimentată se ocupă cu pasiune de orice fel de retușuri necesare, cum ar fi repararea tivurilor sau schimbarea captușelii, astfel încât hainele dumneavoastră să se potrivească perfect și să arate impecabil. În micul nostru atelier veți găsi un artizan priceput, pregătit să vă ajute cu modificarile dorite.

Cu servicii personalizate și atenție la detalii, vă vom oferi o experiență plăcută în transformarea garderobei dumneavostră. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de priceperea și dedicarea echipei noastre de croitori.